Anasayfa > Genel > 2013/2 KPSS Tercih Robotu

2013/2 KPSS Tercih Robotu

2013/2 KPSS tercihleri 18 Kasım Pazartesi Günü başlıyor. Devlet Personel Başkanlığı tarafından hazırlanan 2013 KPSS Tercih Robotu kullanıma açıldı.

REKLAM

Tercih robotuna göre adaylar kendilerine uyan kadro ve pozisyonları bu programlar ile öğrenebileceklerdir.

Devlet Personel Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre:

“2013/2 KPSS Yerleştirmelerinde tercihte bulunacak adaylara kolaylık sağlaması amacıyla Başkanlığımız http://euygulama.dpb.gov.tr/tercihrobotu internet adresinde ve ayrıca https://www.turkiye.gov.tr/dpb-kpss-is-sorgulama internet adresinde 2013/2 KPSS Tercih Bilgi Sistemi hizmete açılmıştır.

Adaylar sorgulama yaparak kendi öğrenim durumlarına ve özel koşullarına uyan kadro ve pozisyonları bu programlar ile öğrenebilecek ve “DPB Talep No” sunu aldıkları kadro ve pozisyonları 18/11/2013 tarihinde www.osym.gov.tr internet adresinde yayımlanacak olan Tercih Kılavuzundan rahatlıkla bulabileceklerdir.

Bu programlar tercihte bulunacak adaylara yapacakları tercihlerde yardımcı ve bilgilendirmeye yönelik olup, 18/11/2013 tarihinde www.osym.gov.tr internet adresinde yayımlanacak olan 2013/2 KPSS Tercih Kılavuzunu dikkatlice okumaları ve tercihlerini bu Kılavuza göre yapmaları gerekmektedir.

KPSS Tercih Bilgi Sisteminin kullanmaktan dolayı doğabilecek hatalardan, hukuki sorunlardan ve mağduriyetlerden Başkanlığımız sorumlu değildir.”

REKLAM

İlginizi çekebilir

Volatilite Dönemlerinde Çeşitlendirmenin Önemi

COVID-19 salgınının etkileri geniş çaplı olmuş ve yerel ve küresel piyasalarda önemlidalgalanmalara yol açmıştır. Bu …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.