Anasayfa > Genel > Emlak Vergisi 2. Taksiti Ödemesi

Emlak Vergisi 2. Taksiti Ödemesi

Emlak vergisi ve çevre temizlik gibi vergi borçlarının 2013 yılı 2. taksit ödemeleri 2 Aralık 2013 günü sona eriyor.

REKLAM

Emlak vergisi 2. taksit ödemeleri 1 Kasım ile 2 Aralık tarihleri içerisinde gerçekleşecek.

Bazı belediyeler ise son ödeme tarihlerini 30 Kasım Cumartesi günü olarak belirtmişlerdir.

Çevre Temizlik Vergisinin (İşyeri ve Diğer Şekilde Kullanılan Binalar ile Su İhtiyacını Belediyece Tesis Edilmiş Su Şebekesi Haricinden Karşılayan Konutlar İçin)  2 Taksit ödemesininde bu tarihler içinde yapılması gerekiyor.

Emlak vergisi nasıl ödenir:

Emlak Vergisi yada arsa vergisi; bina, arsa veya arazinin bulunduğu yerdeki belediyeye ve belediyenin hesabının bulunduğu banka şubelerine yada belediyenin resmi web sitesinden ödenebilir. Fakat Belediye e-belediye sistemini kullanıyorsa, ödeme internet üzerinden de yapılabiliyor.

Ancak gayrimenkul şehir dışındaysa ve e-belediye sistemini kullanmıyorsa vergi ödemesi, tüm belediyelerden PTT Havalesi veya Belediyelerin Banka Hesap Numaralarına Emlak Vergisi Mükellef numarasının yazılması şartıyla yapılabiliyor.

REKLAM

İlginizi çekebilir

şirket ve ünvan seçimi

Şirket Kuruluşları ve Ünvan Seçimi

Şirket kuruluşları: Bir şirket kurmaya karar verdiyseniz ilk olarak şahıs şirketi mi, yoksa sermaye şirketi mi kuracaksınız onu belirleyin. Şahıs şirketi daha küçük ve tamamen sizin adınıza açılacak olan bir şirkettir (Hakan GİRGİN reklam hizmetleri). Sermaye şirketleri ise daha büyük çaplı ve istediğiniz ismi koyabileceğiniz şirket türleridir (GİRGİN reklam ve tanıtım limited şirketi). Şirket ünvanları: Hangi şirketi kuracağınıza karar verdiyseniz kuracağınız şirketin ünvanı seçmeniz gerekecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.