Anasayfa > Muhasebe > Fenesoft Ön Muhasebe Programı

Fenesoft Ön Muhasebe Programı

Şirket hesaplarınızı ön muhasebe programı ile kolayca yönetin

REKLAM

Sık sık birbiriyle iç içe olduğu için karıştırılan veya tanımlanmakta güçlük çekilen muhasebe ve ön muhasebe tanımları içeriği bakımından birbirinden farklıdır.

Ön Muhasebe tanımı itibari ile işletmelerin sahip ve ortakları olmak üzere yönetim kadrosunda bulunan kişileri bilgilendirmek, işletmenin muhasebe işlerini yürüten serbest muhasebecinin veya mali müşavirin işletme ile alakalı yürüteceği işlerin kolaylaşmasını sağlamak veya küçük ve orta ölçekli işletmelerin mali müşavir veya serbest muhasebeci haricinde işletme gelir ve gider gibi işletmenin hesaplarını takip edebilmesi için yapılan muhasebedir.

Muhasebe çok bilinmese dahi faaliyetlerini ekonomik hareketlerle sürdüren işletmelerin mali değer taşıyan işlemlerini para birimi ile tanımlayarak sınıflandırdıktan sonra özetleyerek kayıt altına alan ve istendiğinde özet bir biçimde raporlayarak analiz edip yorumlandıran bilim dalıdır. Genel amacı ekonomik faaliyetler yürüten işletme ve kuruluşların gerçekleştirdiği tüm finansal işlemlerini düzenli bir biçimde belgelendirerek kayıt altında tutan, gerektiğinde raporlanmasını sağlayarak analiz edip hedef kitleye sunum yapılan bir bilim dalı olan muhasebe, ekonomik faaliyet yürüten işletme veya şirketin ekonomik ve sosyal durumunu takip ve tespit eder.

Bu iki tanımı ayırdığımız zaman işletme sahiplerinin günlük muhasebe takiplerini yapabilecekleri, kar/zarar oranlarını kontrol edebilecekleri, gerektiğinde fatura yazdırabilecekleri her bilgisayar kullanıcısının kolaylıkla adapte olabileceği bir ön muhasebe programına ihtiyaç duyarlar. Tam olarak bu noktada kolay kullanımı ve barındırdığı 14 ayrı modül ile Fenesoft Ön Muhasebe Pro programı güçlü bir seçenek olarak dikkat çekmektedir.

Fenesoft

Firmamızın cari hesap ve borç – alacak hesaplarını bilgisayar ortamında düzenli bir şekilde takip etmek ve gerektiğinde rapor almak için bir ön muhasebe programına ihtiyaç duyarız. Bu alanda en kullanışlı ön muhasebe programlarından biri olan Fenesoft Ön Muhasebe Pro ile cari, kasa, stok, fatura, teklif, sipariş, personel hesaplarını kolayca takip edebilir ve detaylı raporlamalara anında erişebilirsiniz. Program cari hesap takibinin yanı sıra taksitli satış modülü ve taksitleri vadeli senetlere otomatik çevirerek takibini sağlayan modül sayesinde alışılagelmiş ön muhasebe programlarında yer almayan özellikler ile donatılarak kullanıcılarına taksitli satış yapma ve taksitleri takip etme imkanı sunmaktadır.

Ön Muhasebe Programı ile işletmenin gelir gider hesaplarının takibi ve başta müşteri ve firmalara ait borç – alacak hesabının takibi sağlanır. Bunların yanı sıra, hangi tarihte kime ne ödendiği, hangi tarihte kimden ne kadar tahsilat yapıldığı sorularının cevapları program ile düzenli raporlarla elde edilebilir. Fenesoft Ön Muhasebe programında birden fazla şirketin hesabını ayrı ayrı dönemsel olarak tutarak aynı anda tüm şirketlerinizin takibini tek program üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Ön Muhasebe Programı, çoklu kasa modülü ve detaylı kasa raporlama seçenekleri ile gelir gider hesaplarının takibinde işlemleri oldukça hızlandırarak kullanıcılarının iş yükü ve zamandan tasarruf etmesini sağlar.

Fenesoft tarafından geliştirilen ticari yazılımlar; müşteri takip programı, cari hesap programı, fatura yazdırma programı, stok takip programı, müşteri ve kasa yönetim programı, kasa takip programı, adres defteri, nakliye takip programı, teknik servis programı gibi paket programlardan oluşmaktır. Fenesoft ‘un internet sitesi olan www.fenesoft.com‘u ziyaret ederek ticari programlar hakkında detaylı bilgi alabilir ve yazılımların güncel sürümlerini bilgisayarınıza indirerek hiç bir özellik kısıtlaması olmaksızın ücretsiz bir şekilde deneme imkanı bulabilirsiniz.

REKLAM

İlginizi çekebilir

Babaya Hediye Nasıl Seçilir?

Günümüzde herkesin zorlandığı süreçlerden biri de babaya hediye seçme sürecidir. Siz de iyi biliyorsunuz ki …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.