Anasayfa > Genel > 2015 Yılı Şubat Dönemi Muhasebe Öğretmeni Ataması

2015 Yılı Şubat Dönemi Muhasebe Öğretmeni Ataması

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı eğitim kurumlarının öğretmen ihtiyacının karşılanmasına yönelik olarak İlk atama, Açıktan ve kurumlar arası yeniden atama ve Milli sporcuların ataması kapsamında Ek- 1 Atama Yapılacak Alanlar ile Başvuruya Esas Olacak Taban Puan ve Kontenjan Listesinde belirtilen alanlarda 15.000 öğretmen kadrosuna atama yapılmak üzere, 29 Ocak 2015 – 4 Şubat 2015 tarihleri arasında başvuru alınacaktır.

REKLAM

Öğretmenliğe başvuru ve atama işlemleri elektronik ortamda gerçekleştirilecektir.

Elektronik Başvuru Sayfası “İlk Atama”, “Açıktan ve Kurumlar Arası Yeniden Atama” ve “Milli Sporcuların Atanması” şeklinde ayrı ayrı düzenlenmiştir. Adaylar durumlarına uygun atama çeşidini seçmek suretiyle http://mebbis.meb.gov.trve http://ikgm.meb.gov.tradreslerindeki Elektronik Başvuru Formunu kullanarak başvurularını yapacaktır.

Atama yapılacak alanlar ve kontenjan listesine göre Muhasebe ve Finansman Öğretmenliğine ilk defa atanacaklar 97, Açıktan Atama ya da Kurumlar arası Yeniden Atama kontenjanı ise 1 olmak üzere toplam 98 kişi atanacaktır.

İlk atama kapsamında; Bakanlığımıza bağlı resmî eğitim kurumlarına ilk defa öğretmen olarak atanacaklar ile Kamu kurumlarında öğretmen olarak görev yapmakta iken adaylığı kaldırılmadan görevden ayrılanlar veya adaylık döneminde başarısız olmaları nedeniyle görevine son verilenler, başvuruda bulunabilecektir.

 

2015 Başvuru ve atama duyurusu

2015 Şubat atama yapılacak alanlar ile kontenjan listesi

 

REKLAM

İlginizi çekebilir

şirket ve ünvan seçimi

Şirket Kuruluşları ve Ünvan Seçimi

Şirket kuruluşları: Bir şirket kurmaya karar verdiyseniz ilk olarak şahıs şirketi mi, yoksa sermaye şirketi mi kuracaksınız onu belirleyin. Şahıs şirketi daha küçük ve tamamen sizin adınıza açılacak olan bir şirkettir (Hakan GİRGİN reklam hizmetleri). Sermaye şirketleri ise daha büyük çaplı ve istediğiniz ismi koyabileceğiniz şirket türleridir (GİRGİN reklam ve tanıtım limited şirketi). Şirket ünvanları: Hangi şirketi kuracağınıza karar verdiyseniz kuracağınız şirketin ünvanı seçmeniz gerekecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.