Anasayfa > GİB > Vergi Dairesi Müdürlüğü Sınavı

Vergi Dairesi Müdürlüğü Sınavı

Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre Vergi Dairesi Müdürlüğü sınavı 18 Ocak 2014 tarihinde Ankara’da saat 10:00’da yapılacaktır.

REKLAM

Başvurular 02.12.2013 ile 13.12.2013 tarihleri arasında “Sınav Başvuru Formu” (Ek 1) ile  Başkanlık Merkezinde Sınav Hizmetleri Müdürlüğüne, vergi dairesi başkanlıklarında insan  kaynakları müdürlüklerine ve defterdarlıklarda personel müdürlüklerine yapılacaktır.

Gelir İdaresi Başkanlığı Personeli Yer Değiştirme Yönetmeliği’nin 6 ncı maddesinde 3, 4, 5. hizmet bölgesi olarak belirlenen illere yirmi (20), İstanbul iline yirmi (20) ve İzmir iline beş (5) olmak üzere Gelir İdaresi Başkanlığı Yönetici Atama Yönetmeliği uyarınca toplam kırk beş (45) vergi dairesi müdürü kadrosu için sınav yapılacaktır.

Sınava başvuracak adayların aşağıdaki şartların tamamını son başvuru tarihi itibarıyla taşımaları gerekmektedir;

– Dört yıl veya daha fazla süreli yüksek öğrenim mezunu olmak,
– Devlet memuriyetinde en az sekiz yıl hizmeti bulunmak,
– Müdür yardımcısı veya vergi dairesi müdür yardımcısı kadrosunda en az iki yıl fiilen çalışmış olmak,

Sınava başvuran adayların bilgileri (Ek 2) listeye işlenerek son başvuru tarihinden sonraki ilk  iş günü (16.12.2013 Pazartesi) mesai saati bitimine kadar sinavmudurlugu@gelirler.gov.tr  elektronik posta adresine mail olarak gönderilecektir.

Ayrıca, sınav başvuru formları ve ilgili  birim tarafından onaylanacak (Ek 2) listeler “25 Mart Mahallesi, Çınardibi Caddesi, 113.  Sokak No:31 Lalegül/Demetevler Yenimahalle/ANKARA” adresindeki İnsan Kaynakları Daire  Başkanlığı Sınav Hizmetleri Müdürlüğüne en geç 20.12.2013 Cuma günü mesai saati  bitimine kadar iletilecektir.

 

Ek-1

Ek-2

REKLAM

İlginizi çekebilir

Basit Usule Tabi Mükellefler İçin Gelir Vergisi Beyan Dönemi

Geliri sadece basit usulde tespit edilen ticari kazançlardan oluşan mükellefler, 2016 yılı kazançlarına ilişkin Yıllık …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir