Anasayfa > Açık Öğretim > Açık Öğretim Lisesi 2. Kez Ek Sınav Hakkı

Açık Öğretim Lisesi 2. Kez Ek Sınav Hakkı

Açık Öğretim Lisesi, Mesleki Açık Öğretim Lisesi ve Açık Öğretim Lisesi Yurtdışı Programına kayıtlı öğrenim dönemi 8 ve üzeri, 2013-2014 Eğitim Öğretim yılı sonu itibariyle öğrencilik durumu aktif, donuk veya silik olan öğrencilerden, mezuniyetine en fazla 24 kredi kalan öğrencilere, Açık Öğretim Liselerinde okutulan tek dersin kredisi olan 24 kredilik ek sınav hakkı verilmiştir.

REKLAM

Müracaatlar 13-14 Ekim 2014 tarihlerinde yüz yüze eğitim veren okul/kurumlar tarafından alınacaktır.

Sınav 19 Ekim 2014 tarihinde Ankara’da saat 09,30 da, tek oturum halinde merkezi sistem ile yapılacaktır.

Mesleki Açık Öğretim Lisesi programına kayıtlı olup başarısız alan/dal dersi bulunan öğrenciler için, devamsızlık hariç başarısız olunan alan/dal derslerinden 24 krediye kadar ders seçilecek, bu derslerin müracaatları 13-14 Ekim 2014 tarihlerinde yüz yüze eğitim veren okul/kurumlar tarafından alınacak ve yüz yüze eğitim ek sınavı 17 Ekim 2014 tarihinde aynı okul/kurumlar tarafından yapılacaktır.

Sonuçlar en geç 21 Ekim 2014 tarihine kadar sisteme işlenecektir.

Sınav kayıt ücreti olarak her öğrenciden Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü Döner sermaye İşletmesinin ilgili hesabına 20,00 TL ücret alınacaktır.

REKLAM

İlginizi çekebilir

Açıköğretim Lisesi Kayıtları Nasıl ve Ne Zaman Olur?

Açık Öğretim Lisesine Kimler Başvurabilir: REKLAM a) İlköğretim Okulu/Ortaokul mezunu olanlar, b) Ortaöğretim kurumlarından ayrılanlar, …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir