Anasayfa > GİB > 2013 Yılı Gelir İdaresi Başkanlığı Personel Alımı

2013 Yılı Gelir İdaresi Başkanlığı Personel Alımı

Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) tarafından 2013 Performans Programı yayımlandı. Bu programdaki bilgilere göre GİB 2013 yılı içersinde;

REKLAM

“2013 yılında 3.000 gelir uzman yardımcısı, 100 devlet gelir uzman yardımcısı, 100 avukat, 75 koruma ve güvenlik görevlisi, 100 şoför, 100 hizmetli istihdamı planlanmaktadır.”

İnsan Kaynakları

Başkanlığımızda; 2012 yıl sonu itibariyle 688 kişi merkezde, 39.556 kişi de taşrada olmak üzere toplam 40.244 personel görev yapmaktadır.

Başkanlığımızın çok önem verdiği insan kaynakları politikasının temelinde; bilgili, deneyimli, güler yüzlü, motivasyonu yüksek ve sürekli kendini geliştiren çalışanları yer almaktadır.

Başkanlığımızda görev yapmakta olan personelin çalışma koşullarının daha uygun hale getirilmesi amacıyla çalışmalar yapılmakta olup, 2013 yılında da gerek yeni istihdam edilecek personel açısından gerekse de mevcut personel açısından, çalışma koşullarının günümüz şartlarına uyumlaştırılmasına yönelik çalışmalar sürdürülecektir.

Ayrıca 2013 yılında; çalışanların mevcut görevlerini yürütebilmeleri, farklı ya da daha üst düzeydeki görevleri yerine getirebilmeleri için gereken teknik bilgi ve nitelikleri kazandırmaya yönelik tamamlayıcı eğitimlerin verilmesi ve seminerlerden yararlanmaları sağlanacaktır.

Daha fazla sayıda personelimize yurtdışında yapılacak staj, lisansüstü ve mesleki eğitim ile seminer imkanlarının sağlanabilmesi için gerekli çalışmalar yapılacaktır.

2013 yılında 3.000 gelir uzman yardımcısı, 100 devlet gelir uzman yardımcısı, 100 avukat, 75 koruma ve güvenlik görevlisi, 100 şoför, 100 hizmetli istihdamı planlanmaktadır.

Diğer taraftan ihtiyaçlar kapsamında görevde yükselme sınavlarının yapılmasına devam edilecektir.

Kaynak ve daha fazla bilgi için: gib.gov.tr

REKLAM

İlginizi çekebilir

Basit Usule Tabi Mükellefler İçin Gelir Vergisi Beyan Dönemi

Geliri sadece basit usulde tespit edilen ticari kazançlardan oluşan mükellefler, 2016 yılı kazançlarına ilişkin Yıllık …

5 Yorumlar

  1. sınavlara nezaman başvuracaz ve başvuru şartları nelerdir bir kısmı yazıyor ama daha detatlı bilgi için nereden bilgi alabilecez yardımıcı olabilirmisiniz ….

  2. 2 yıllık onlısans bölümü ozel guvenlık ve koruma bölümü mezunu olmak gerekiyor güvenlik alımları ıcın

  3. Gelir uzman yardımcısı olmak ıcın memur olman ve 3 yıl çalışmış olmak gerekiyor

  4. Sofor ıcın de ehliyet şartı vardır sadece hizmetli ıcın ortaöğretimi tamamlamış olman ve kpssye gırmıs olman yeterli

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir